Ignis 2017 Forum

Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Nummer 2 even voorstellen

Hallo, even voorstellen, Ignis2. Over enkele weken (2) ben ik toe aan een nieuwe. Heb er bijna 50000 km opzitten dus aan een nieuwe toe.
De ervaringen van nummer 1 die ik overigens ongezien van papier had gekocht. Ik durf bijna wel te zeggen dat ik de eerste was in Nederland die hem besteld had.

Navigatie systeem - K met een vrucht die aan een boom hangt. De dealer doet elke keer zijn uitstekende best maar dat navigatie systeem doet dingen waar ik echt niet goed van wordt.

Bandjes - Doen een beetje raar met koud weer. Ben er niet helemaal achter wat het nu is. Het lijkt elke keer of mijn band van de velg loopt, maar dat blijkt gelukkig niet het geval.

Voor de rest erg tevreden geweest met nummer 1. Overigens komt in nummer 2 wel de extra optie cruis control. Want dat rijdt wel erg ontspannen. Ik hou jullie op de hoogte.

Leuk om te horen hoor Ignis2

Ik was al een jaar eerder met de Ignis bezig en kon niet wachten tot hij in Nederland was.

Verzamelde alle Japanse Info die ik maar kon vinden.

Op een gegeven moment wist ik zelfs meer van de Ignis dan de Dealer.

De Intro versie (die we dus beiden hebben aangeschaft) had helaas het veel mindere IN-Touch multimedia systeem aan boord. omdat het SLDA systeem van Bosch niet leverbaar was.

Ik heb zelf mijn Intro versie omgebouwd  naar een huidige versie.  met SLDA systeem, incl Telefoonknopjes op het stuur, en ingebouwde microfoon  ben er nu super blij mee.

Ik was hem bijna vergeten 😉 De microfoon Inderdaad, dat was ook een afknapper. Ik moet nog 2 weekjes wachten en dan heb ik een auto naar mijn wensen. (ok led lampjes dag/achter licht maar je moet wat te wensen blijven hebben)