Ignis 2017 Forum

Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Bonkige versnellingsbak automaat (AGS)

Citaat van Endeman op 5 juni 2018, 14:44

Mijn Suzuki Ignis heeft veel moeite met een beetje soepel wegrijden als hij koud is.

Ik heb dus een AGS uitvoering en bij het wegrijden grijpt de koppeling behoorlijk bonkig, hobbelend aan.

Zijn er meer mensen die dit ook zo ervaren??

Als die goed op temperatuur is dan verdwijnt het echter ook weer en loopt alles behoorlijk soepel

 

Citaat van wander op 20 december 2019, 10:37

mijn ignis gaat 7 januari voor de tweede keer voor reparatie ze hebben mij verteld dat er wat nieuws is gevonden en dat gaan ze bij mij proberen ik wacht het af en hou jullie op de hoogte. moet wel even kwijt dat de dealer van mij geweldig mee werkt,

Hallo Wander,

Is er nog iets bijzonders uitgekomen? Ik ben erg benieuwd.

Ik heb mijn ignis ags terug gebracht helaas, het bleef stil bij suzuki dus samen met mijn dealer een oplossing gezocht, en een swift cvt gekocht. De auto bevalt prima de cvt werkt perfect.

Ik ga volgende week naar mijn dealer met dezelfde klacht omtrent mijn AGS. Het is onvoorstelbaar dat er nog geen oplossing is voor het probleem, althans wat ik lees op dit forum.

Ruby

Heb net gelezen dat de ignis is facelift krijgt en een cvt automaat 😳 !! De problemen met de ags automaat die volgens suzuki alleen in Nederland speelt ..... geloof er niks van, ze hebben mijn mooi aan het lijntje gehouden. Heb al maanden niks meer gehoord van Nimag. De ignis staat bij de dealer en ik rij nu in een swift cvt bevalt prima, alleen de instap is lager wat onhandiger voor mijn vrouw.