Ignis 2017 Forum

Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumSuzuki Ignis 2017: Accessoiresarmsteun
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

armsteun

Heeft iemand ervaring met een armsteun?

Mijn Suzuki heeft stoelverwarming (decadent). Nu wil ik een armsteun plaatsen. Heeft iemand hier ervaring mee zodat de schakelaars bereikbaar blijven?

Dit screenshot toont merk, prijs en typenr.

Geüploade bestanden:
  • Je dient in te loggen om toegang te hebben tot bestanden.

De schakelaars blijven bereikbaar, maar de armleuning in uitgeklapte stand, dan wordt het even pielen, dat geldt dan trouwens ook voor de gordelbevestigingspunt. Ik heb de originele erin laten zetten.

Bedankt voor het antwoord.

Ik heb een aftermarket armsteun, bevalt trouwens prima, maar vind ook dat de schakelaar voor de stoelverwarming lastig bereikbaar is. Ik wil in de kerstvakantie eens kijken of ik ze kan verplaatsen naar de lege posities tussen de USB en 12V aansluiting onder de klimaatregeling

Tja aftermarkt zit waarschijnlijk lager, om de schakelaars te verplaatsen?? T's een uitdaging! Ik zou daar niet aan beginnen, je laat er daarvoor weer 2 gaten achter en 2 gaten even gelijk en netjes maken? Zou het nog maar eens goed overdenken.

hoezo simpel toch.

draden verlengen 1 op 1  onder de console door naar dasboard

kapjes eruit schakelaars er in en kapjes terug plaatsen in gaten die vrijkomen.

Helaas, niet gelukt. Tenminste, het kan wel maar ik wil het dashboard niet te veel aanpassen.

De knopjes van de stoelverwarming zijn enkele mm groter dan die in het dashboard. Met een vijl is het wel aan te passen maar met de nodige risico's. Dus dan maar zo laten, voor die enkele keer dat ik de verwarming gebruik is dat niet zo erg.

Mag ik me een beetje verbazen over dit soort geknutsel om niks?
Toch zonde van het interieur?